keskiviikko 18. elokuuta 2021

Pennut 43 vrk eli 6 viikkoa ja yksi päivä

Tänään on edessä lääkäritarkastus. Paperit on tulostettu ja pentujen kantolaatikko koottuna. Vielä kun keksin, miten saan nuo karvakakarat kannettua lääkäriin asti autosta, niin menisi hyvin...

Ruoka maistuu kovasti kaikille edelleen, mikä on tietenkin hyvä asia. Pentulaatikossa viihdytään vain nukkumassa, muuten oltaisiin ulkona (mieluiten terassilla katon alla) koko ajan tai ainakin sitten sisällä terrorisoimassa vapaana ympäri asuntoa. Vaatimukset seurusteluun ja leikittämiseen ovat joka päiväisiä. Pentujen mielestä on ihan tyhmää, jos joudutaan olemaan päivällä kotona yksin tai jos kasvattajatäti on kotona, mutta istuu työpöytänsä ääressä, eikä huomioi karvapalleroita ollenkaan. 

Jaffa hoitaa lapsia edelleen kun pikkuvauvoja. Pyllyt putsataan ja tissittelyä tehdään montaa kertaa päivässä. Yötkin menee edelleen pentulaatikossa pentujen kanssa. Tosin aamulla äitikoiralla on jo kova kiire laatikosta pois... Pientä leikkimistäkin Jaffa harrastaa, mutta enemmälti seurailee pentujen painia ja tarvittaessa käy kakaroitaan komentamassa.

Pennuista on vielä seisotuskuvat ottamatta, mutta kodit olen pennuille jo päättänyt. Muutama tietääkin jo, mikä pennuista heille on tulossa. Loppuihin olen yhteydessä tänään tai huomenna.

Alla olevat kuvat ja video ovat kuvattu 16.8.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti