perjantai 6. elokuuta 2021

Pennut 31 vrk

Karvavauvoista on joka päivä enemmän hommaa ja toisaalta enemmän seuraa. Viimeisen päivityksen jälkeen olemme alkaneet ulkoilemaan kahdesti päivässä, kelistä riippuen joko terassilla tai pihassa nurmikolla. Pienempi aitaus on viime päivinä alkanut ottamaan päähän, joten siellä huudetaan. Terassilla on kivempi, kun koko terassi on käytössä ja voi mennä tarjoiluvaunun alle tai tuolien alle ja pureskella terassimattoa. On meillä ulkonakin leluja, mutta kuka nyt niistä välittäisi...

Kiinteää ruokaa syödään nyt 4 krt päivässä, ruoka on nappulaa pääsääntöisesti, mutta höysteenä raakaa lihaa (jauhelihaa tai Mush Vaisto Puppy) sekä laktoositon kermaviili tai piimä. On muuten hyvää. Äiskänmaitoa vedetään toki posket lommolla edelleen. Äiskä vaan ei ole asiasta niin innoissaan enää. Vesikippoa meille on näytetty myös, mutta siinä on lähinnä kiva uittaa pieniä varpaita, kuka nyt sitä joisi kun maitoakin on vielä tarjolla?

Asuntoon ollaan tutustuttu myös, osa pysyy olkkarissa mielellään ja osa vaeltelee jo pidemmälle. Jalat pitävät aika hyvin liukkaalla lattialla, mutta toki tätä taitoa pitää vielä harjoitella. Matolääkettäkin saatiin taas muutama päivä sitten. Se on kyllä edelleen pahaa, yöks.

Alla muutama kuva edellisen postauksen jälkeen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti